Wednesday, April 18, 2007

Velkommen

Ja, så blev det min tur til at få en blog. Jeg har egentlig pønset på det længe, hvilket flere upublicerede indlæg i skrivebordsskuffen vidner om. Alt for længe har jeg nydt godt af andres viden og løsninger på diverse problemer. Men nu skal det altså være slut med min passive snylten.

Jeg vil fremover forsøge, at bidrage med noget af alt det jeg går og finder ud, når jeg roder med ASP.NET 2.0, C# 2.0, Microsoft Visual Studio 2005, Team Foundation Server, Team Builds, Source Control, Check-in Policies, Code Analysis, Unit Tests, Load Tests, Code Coverage, Patterns & Practices fx Web Client Software Factory og Web Service Software Factory, MCPD-certificering, MSI og WIX, Agile udviklingsmetoder, MSF 4.1 Agile osv.

Velkommen til ”Gid jeg havde vidst hvad jeg ved nu”.

No comments: